Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Elena Undone (2010) = CSFD 67% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Elena Undone (2010) = CSFD 67% Názov: Elena Undone (2010) = CSFD 67% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-20 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 09


    Quote:
    audio=english, titulky=english for deaf


       

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/292051-elena-undone/prehled/


    Quote:
    Bývalá fotografka Elena je již patnáct let vdaná za pastora Barryho, s nímž vychovává dospívajícího syna Nashe a zároveň usiluje o dalšího potomka. Je přesvědčená, že jí ke štěstí nic nechybí, dokud jí kamarád Tyler nezačne zahlcovat svými příběhy o existenci pravé lásky a o tom, že každý má někde svou spřízněnou duši. V té chvíli si uvědomí, že svého muže nikdy nemilovala a byla s ním celé ty roky jen ze zvyku. Záhy jí vstupuje do života lesbická spisovatelka Peyton, která jí ukáže svět z úplně jiné perspektivy. Je jejich setkání pouhá shoda náhod, nebo je to skutečně osud? A mohla by být Peyton její spřízněnou duší?


    Quote:
    A mně se to líbilo. Zpočátku prvních pár minut to bylo trochu chaotické, ale po chvíli jsem se v tom zorientoval. Bylo to takové netradiční a zároveň ze života. Hledání zpřízněné duše a životní lásky může člověka potkat asi v jakémkoliv věku, lhostejno, jestli je singl nebo má partnera (kterého sice nepodvádí, ale nikdy ho vlastně nemiloval/a) a dítě. Ať člověk udělá cokoliv, vždycky někoho raní, a může to být o to horší, když se v tomto konkrétním případě manžel a syn musí vyrovnat se skutečností, že manželka a máma utíká ... za ženou. Anebo je opravdu lepší poslouchat hlas svého srdce?? Ten konec byl teda poněkud překombinovaný, no ale nakonec ... se zavřenýma očima ... dejme tomu. Jistá část toho, že se mi to líbilo, jde asi na účet toho, že ve filmu se objevily víceméně neokoukané a všeobecně nijak profláklé tváře. Obě hlavní představitelky byly krásné ženy - co se Eleny týká, tak snad ty záběry z profilu na její ... no ale nebudu netaktní, jinak je to nádherná žena trochu exotické vizáže. Ve filmu v hovoru s Peyton uvádí, že má otce Inda a matku Španělku a ... podle jejího vzhledu by se tomu docela i dalo věřit, kdybych si nepřečet, že je íránského původu, ač se narodila v NSR. No, Němka jako poleno to teda rozhodně není. Ale to jsem odbočil. Jediná věc, která mi trochu lezla na nervy, byl ten ... řekněme "vypravěč", ale nebylo to zase až tak strašný. Pochvalu zaslouží i soundtrack. Celkově velmi příjemná záležitost.


    Quote:
    Elena Undone is PHENOMENAL!

    I cannot express enough how much I absolutely LOVED this movie. I originally found it when i was streaming for LGBT movies on Netflix which i like to watch when i have some downtime. I've seen plenty of movies so far,most are boring before they get interesting, but 'Elena Undone' captured my attention after watching up to 15 minutes of the movie.At first i thought it was some type of documented movie which i cannot stand. But I gave it chance and was blown away. I've seen the movie at least 9 times in the last 4 days and thats due to watching the movie twice one after another. The whole story line just makes you want to fall in love, and feel the love that that actresses felt in the movie. The passion and emotions that are portrayed just make you smile and feel so wrapped up in love. If you're someone who has been in love, or knows what it feels like to have someone who you cannot stop thinking about constantly should be able to relate to this movie. I really wish this movie was a lot more popular than it is because this movie DESERVES the attention. Necar Zadegan and Traci Dinwiddie are amazing actresses and each played their characters to the max. I couldn't ask for more. Nicole Conn is an amazing Writer/Director and i praise her work. It is phenomenal. This is a MUST-SEE Movie!















    Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.34.30
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.285 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:24
    sql

    TOPlist